ReaL Rock!...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ReaL Rock!...

!!!SİTEMİZE HOŞ GELDİNİZ!!!

AnasayfaPortalLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

SeninLe Çıkamam Çünkü :

YazarMesaj
onLy_yOu
Admin
Admin
onLy_yOu

SeninLe Çıkamam Çünkü : Empty
MesajKonu: SeninLe Çıkamam Çünkü :   SeninLe Çıkamam Çünkü : Icon_minitimeC.tesi Haz. 14, 2008 8:49 am

Bu soruya bir bayanın verebileceği cevaplar ve bu cevapların gerçek anlamları :

1-Olmadığı için üzgünüm; ama lütfen arkadaş kalalım.

(İstediğin şey mümkün değil. Ama yanımda olmaya devam et. Beni evime getirip **ürecek, güldürüp-eğlendirecek, eğlence yerlerinde eşlik edecek, faturalarımı yatıracak ve tamirat işlerimi yapacak birisine ihtiyacım var. Merak etme; bir erkek arkadaşım olduğunda da arada sırada ararım seni.)

2-Ama ben seni kardeşim gibi görüyorum.
( Bir daha asla bu konuyu gündeme getirme.)

3-Duygusal sorunlarım var; önce onları çözümlemem gerek.

(Senden başka birkaç kişi daha var; ama bir türlü karar veremiyorum.)

4- Böyle bir ilişki için henüz hazır değilim.

(Henüz alemlerin tadını yeterince çıkaramadım. Beraber olmak istediğim birkaç yüz kişi daha var. Beklemeye devam et. Daha iyisini bulamazsam belki gelirim...)

5-Seni yeterince tanımıyorum.

(Tipin falan tamam ama ya diğer özelliklerin? Araba senin üzerine mi? Evin-yazlığın var mı? Kaç para kazanıyorsun? Bankada paran var mı, vs...)
6- Teklifine sıcak bakıyorum ama şimdi olmaz. Zamana bırakalım...

(Saz heyetinde on sekizinci keman olarak çalmaya devam et. Gencim, güzelim, çekiciyim. Bunların tadını en dibine kadar çıkarmak istiyorum; diğer taraftan senden daha iyi birisini bulamamaktan da kaygılanıyorum. Gözaltı torbalarım ortaya çıktığında kabul edeceğim.)

SayqıLaR...

SeninLe Çıkamam Çünkü :
1 sayfadaki 1 sayfası